Café og butik

Åbningssæson

1. maj til 30. september

 

Dagligt kl. 11 - 16. Lukket mandage - undtagen i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31 samt uge 42, hvor der også åbnes kl. 10.00.

 

Priser 2016

 

Voksne: 50 kr.

Grp. over 10 pers.: 45 kr.

Børn under 13 år: Gratis

 

Rundvisning á 1 time: 300 kr. (max 20 pers.)

Ved flere end 20 pers. arrangeres flere rundvisninger á 200 kr.

 

Oplæg i Cafe, ½ time: 150 kr.

 

Forlænget åbningstid: 500 kr. pr. time

 

OBS.: Forhøjede priser til arrangementer!

Kom og prøv vores spændende, nye digitale tiltag på Hessel!

Videoklip: Stemningsindtryk fra Herregården Hessel

Videoklip: Høstdag på Hessel 2013

Café og museumsbutik

 

 

Museet ligger i meget naturskønne omgivelser mellem Lovns Bredning og Limfjorden, og med en vidunderlig udsigt over fjorden og Hvalpsund færgeleje. I herregårdshaven kan man evt. spise sin medbragte mad og nyde den fantastiske udsigt.

På museet er der en lille café hvor man kan købe små frokostretter, is, vand, juice, kaffe/the og kage mm, som kan nydes enten inde eller ude.

I sommermånederne udstiller Hessel væverne deres fine arbejder i cafeen. Her kan man også få oplysninger om laugene på Hessel og se eksempler på håndværk. Måske har du lyst til at være en del af et laug?

 

 

I cafeen kan vi også have selskaber op til omkring 60 personer, hvor vi kan tilbyde vores specielle arrangement: et mini foredrag på ½ time om Hessels historie + kaffebord. Ring og hør nærmere. Hvis I er flere er det en god idé at bestille i forvejen.

I et hjørne har vi indrettet en læsekrog, hvor man kan fordybe sig i Hessels historie, hvad enten det er de gamle folketællinger, politiprotokollen om tjenestepigen, der fødte i dølgsmål eller om den gamle kilde på Louns halvøen. Desuden har vi oplysninger om vores snapsebed, om hassel og ikke mindst turistoplysninger om andre interessante steder at besøge.

 

 

 

 

I museumsbutikken har vi salg af Snapserutens snaps og Hessels egen ”Hessel bitter”. Desuden 3 forskellige slags øl: Godtøl, Høstøl og Juleøl. Vi har også lervarer, håndlavede børster, trævarer, vævede ting, bøger, honning fra Louns halvøen, designede puder, legetøj, karameller og slikkepinde og meget mere.

 

 

 

 

Vores egen øl som kom i 2013, har vi i 3 varianter - Hessel Godtøl, Hessel Høstøl og Hessel Juleøl. Disse sælges i museumsbutikken.

 

 

 

 

Se den sidste rest af det oprindelige bindingsværk på vestsiden af stuehuset og nyd roen i herregårdshaven.

 

Copyright © 2013 Herregården Hessel - Hesselvej 40B, 9640 Farsø - Tlf. 98 63 81 25 / 20 58 22 01 - CVR: 13 88 74 97 -