Café og butik

Åbningssæson

1. maj til 30. september

 

Dagligt kl. 10 - 16.

Lukket mandage - undtagen i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31 samt uge 42.

 

Priser billetter 2018

 

Voksne: 50 kr.

Grp. over 10 pers.: 45 kr.

Børn under 13 år: Gratis

 

Priser guide 2018

 

Rundvisning á 1½ time hverdage: 300 kr. (max 20 pers.)

Rundvisning á 1½ time weekends: 500 kr. (max 20 pers.)

 

Oplæg i Cafe, ½ time hverdage:

150 kr.

Oplæg i Cafe, ½ time weekends:

300 kr

 

Forlænget åbningstid: 500 kr. pr. time

 

OBS.: Forhøjede priser til arrangementer!

 

 

Videoklip: Stemningsindtryk fra Herregården Hessel

Videoklip: Høstdag på Hessel 2013

Café og museumsbutik

 

 

Museet ligger i meget naturskønne omgivelser mellem Lovns Bredning og Limfjorden, og med en vidunderlig udsigt over fjorden og Hvalpsund færgeleje. I herregårdshaven kan man evt. spise sin medbragte mad og nyde den fantastiske udsigt.

På museet er der en lille café hvor man kan købe små frokostretter, is, vand, juice, kaffe/the og kage mm, som kan nydes enten inde eller ude.

I sommermånederne udstiller Hessel væverne deres fine arbejder i cafeen. Her kan man også få oplysninger om laugene på Hessel og se eksempler på håndværk. Måske har du lyst til at være en del af et laug?

 

 

I cafeen kan vi også have selskaber op til omkring 60 personer, hvor vi kan tilbyde vores specielle arrangementer: et mini foredrag på ½ time om Hessels historie + formiddagskaffe, frokost eller eftermiddagskaffe. Ring og hør nærmere. Hvis I er flere er det en god idé at bestille i forvejen.

I et hjørne har vi en touchskærm, hvor man kan læse om Hessels historie, hvad enten det er de gamle folketællinger, politiprotokollen om tjenestepigen, der fødte i dølgsmål eller om den gamle kilde på Louns halvøen. Desuden har vi oplysninger om vores snapsebed, om hassel og ikke mindst turistoplysninger om andre interessante steder at besøge.

 

 

 

 

I museumsbutikken har vi salg af Snapserutens snaps og Hessels egen ”Hessel bitter”. Desuden 2 forskellige slags øl: Godtøl og Høstøl.. Vi har også lervarer, håndlavede børster, trævarer, vævede ting, bøger, honning fra Louns halvøen, designede puder, legetøj, karameller og slikkepinde og meget mere.

 

 

 

 

Vores egen øl som kom i 2013, har vi nu i 2 varianter - Hessel Godtøl, som er mørk, og Hessel Høstøl som er lys og let.. Disse sælges i museumsbutikken.

 

 

 

 

Se den sidste rest af det oprindelige bindingsværk på vestsiden af stuehuset og nyd roen i herregårdshaven.

 

Copyright © 2013 Herregården Hessel - Hesselvej 40B, 9640 Farsø - Tlf. 98 63 81 25 / 20 58 22 01 - CVR: 13 88 74 97 -